söndag 10 juni 2007

Söndagen den 10 juni 2007 i Norrtälje, Roslagen

Igår var jag på en trevlig tillställning som moderaterna i Rimbo hade anordnat. De hade samlat alla de moderater, på alla nivåer, som hade ställt upp i Rimbomoderaternas valkampanj i höstas.

Vi höll till i en lokal som heter Arken. Det är en byggnad som ligger inom Arkadiens idrottsplats. Alldeles nära stranden till Långsjön, i söderläge. Kunde inte vara vackrare. Dagen var varm och vacker.

Det var trevligt att få diskutera politik i lättsamma former med bland andra riksdagsmän. Rimboföreningen är ambitiös och påhittig. Vi bjöds på grillade strömmingsflundror på hårt bröd. Gott!

Vi pratade mycket om de skattesänkningar/borttagningar av skatt, som nu är på gång eller har genomförts. Faktiskt både av den förra regeringen och vår nya, borgerliga. Arvs och gåvoskatten är borta. Förmögenhetsskatten ska bort. Fastighetsskatten nedmonteras och blir en kommunal avgift på en låg nivå.

Den privata rörelsefriheten kommer att öka betydligt. Nu måste det till skattesänkningar för dem som har det sämre ställt. En del har gjorts, men mer finns att göra.

Lyssna gärna på de radioprogram jag gör i Radio Roslagen.

Länken till dem finner du här Blå Timmen.

Inga kommentarer: